„Ripple“ paketas … paketas investuotojams

“Ripple“ paketas yra nepaprastas įrankis, leidžiantis vienu metu išmokti investuoti į kriptovaliutas ir praktikuoti praktinį „Ripple“ žetonų pritaikymą. Naudodami šį įrankį klientai gali lengvai ir smagiai patekti į investavimo pasaulį!

Investavimas į kriptovaliutas… ateitis.

Nors kriptovaliutos daugelį metų buvo populiarus investicinis turtas, vis dar yra žmonių, kurie nesuvokia jų tikrojo potencialo. Tokio tipo žmonės savo biudžetui valdyti naudoja tik tradicinius prekybos metodus. Tačiau tuo pat metu investuotojai prognozuoja virtualių monetų sėkmę, anksti į jas investuoja ir uždirba nemažus pinigus. Daugelis ekspertų mano, kad ateityje visuomenė pradės naudoti kriptovaliutas kasdieniams mažmeniniams mokėjimams, padėdama didinti elektroninių pinigų kapitalizaciją ir pripažinimą. Kriptovaliutų naudojimas taip pat yra labai pelningas sprendimas korporacijoms – tokiu žingsniu įmonės gali pašalinti tarpininkus, sumažindamos vidinius kaštus ir atpigindamos savo paslaugas klientams.

Be to, anot pirmaujančių ekspertų ir kriptovaliutų entuziastų, vyriausybėms pradėjus suvokti kriptovaliutų potencialą, tradicinės valiutos išnyks. Kriptovaliutos jau yra patikimos saugyklos, kuriose bet kokia vertybė gali būti saugoma ir naudojama per nacionalines sienas ir politines atskirtis. Nepriklausomos prekybos kriptovaliutomis šalininkai taip pat atkreipia dėmesį, kad dabar gali būti tinkamiausias laikas pradėti investuoti. Prognozuojama, kad artimiausiu metu kriptovaliutų bus sukurta dar daugiau, o augant jų kainoms ir komerciniam panaudojimui, augs susidomėjimas šia kapitalo investavimo forma.

Užsisakykite paketą!

Išmokite investuoti

Investavimo į elektroninius pinigus principai

Investavimo į virtualias monetas principai niekuo nesiskiria nuo investavimo į kitą turtą. Skirtumas pirmiausia yra nepastovumas, techninis potencialas ir labai platus potencialių investicinių žetonų pasirinkimas.

Kriptovaliutos yra žinomos dėl savo nepastovumo problemų. Tai galima paaiškinti pavyzdžiu – nuo 2016 metų gruodžio iki 2017 metų pabaigos Bitcoin vertė pakilo nuo 750 iki 10 000 JAV dolerių. Tai reiškia, kad kiekvienas, 2016 m. gruodžio mėn. investavęs 10 000 JAV dolerių, per 365 dienas būtų uždirbęs net 133 333 JAV dolerių. Tiesą sakant, bendra kriptovaliutų rinkos kapitalizacija išaugo iki 500 mlrd. Istorijos apie „stebuklingas investavimo galimybes“ sklandė visame internete, ir vis daugiau žmonių prisijungė prie kriptovaliutų pirkimo. Tačiau prie burbulo prisijungus vis daugiau spekuliantų, galiausiai jis turėjo sprogti. Krentant Bitcoin kainai krito ir visų kitų kriptovaliutų vertė, todėl daugelis žmonių prarado visas santaupas. Tačiau kai kurie investuotojai pasinaudojo spekuliaciniu burbulu.

Investuojant į kriptovaliutas taip pat svarbu suvokti jų technologinį potencialą. Tai savo ruožtu reiškia, kad tokio tipo sandoriai daug labiau susiję su investicijomis į technologinius sprendimus nei į tradicinį turtą. Perkant kriptovaliutą pagrindinis veiksnys, lemiantis jos sėkmę, yra tikslas, kuriam ji buvo sukurta. Tai gali būti bendras mokėjimo būdas arba būdas koduoti programas ar išmaniąsias sutartis – ir daugelis kitų naudojimo būdų. Kriptovaliutos taip pat skiriasi nuo daugumos tradicinių aktyvų savo pasirinkimų gausa. Yra daugiau nei 6000 skirtingų monetų, kurios nėra klasifikuojamos nuosekliai. Tradicinio turto taip pat yra daug rūšių, tačiau jie aiškiai sugrupuoti pagal pagrindinę kainą. Didžiųjų įmonių akcijų galima rasti žinomiausiose biržose, įvairios vietinės biržos parduoda vietinių įmonių vertybinius popierius ir t.t. Kriptovaliutų atveju nėra nuoseklių santykių ir biržos siūlo kriptovaliutas, kurios, jų nuomone, yra populiarios tarp investuotojų.

Tad ne paslaptis, kad pradėti savo investicijas į kriptovaliutą gali būti nelengva. Aferos ir netikros galimybės įsigyti naujų kriptovaliutų populiarėja ir toliau. Štai kodėl vis daugiau mažų įmonių ir privačių asmenų nusprendžia pradėti investuoti į skaitmeninės valiutos mokymus. Tai leidžia jiems geriau pasiruošti iššūkiams, su kuriais susiduria, ir sumažėja tikimybė, kad jie taps sukčių aukomis.

„Ripple“… ateities kriptovaliuta?

Ripple (XRP) yra septinta populiariausia kriptovaliuta, kurios rinkos kapitalizacija siekia 43,77 mlrd. Ekspertai prognozuoja, kad ateinančiais metais jos vertė išaugs. Kai kurie ekspertai netgi kalba apie 5,00 JAV dolerių pasiekimą per metus. Apskaičiuota, kad pagal blogiausią scenarijų XRP vertė sumažės iki 0,50 JAV dolerių. Tačiau geriausiu atveju ji įgauna daugiau – optimistiškiausia prognozė, kad iki 2023 m. pabaigos ji peržengs 10 JAV dolerių ribą.

Bet kas yra „Ripple“? Tai yra žetonas, naudojamas „XRapid“ tinklui maitinti. „XRapid“, savo ruožtu, yra bankų likvidumo sprendimas, kuriame „Ripple“ naudojama kaip tarpinė valiuta. Anot tinklo kūrėjų, „XRapid“ pašalina pasaulinių mokėjimų vėlavimus ir žymiai sumažina operacijų išlaidas, todėl tarptautiniai mokėjimai yra greiti ir pigūs.

Bankams reikia daug turimų išteklių (likvidumo), kad galėtų keisti valiutas. Tai reiškia, kad jie turi turėti papildomų išteklių. „XRapid“ leidžia naudoti XRP likvidumui gauti nenaudojant tradicinių valiutų. Tai reiškia, kad bankams nereikia turėti papildomo lėšų fondo, jie gali naudoti XRP kaip tarpininką.

Norint atlikti mokėjimus naudojant „xRapid“, finansų įstaigos tiesiogiai prisijungia prie skaitmeninių biržų. Bazinė valiuta konvertuojama į XRP, suteikiant galutiniam mokėjimui reikalingo likvidumo, o tada per kelias sekundes per antrąjį turto keitimą XRP konvertuojama į paskirties valiutą. Kai ši operacija bus baigta, lėšos bus išsiųstos į paskirties šalį atsiėmimui.

„Ripple“ ateitis atrodo šviesi. Nors vertės padidėjimas gali būti ne dramatiškas, palyginti su Bitcoin ar Ethereum, tikimasi, kad monetos vertė iki 2023 m. bus didesnė nei 3 JAV doleriai. Tai itin optimistiška skaitmeninio turto padėtis.

Taip atsitiks, jei bus pradėti visi šiuo metu „Ripple“ planuojami plėtros planai, leidžiantys užmegzti daugiau partnerysčių ne tik su finansinėmis institucijomis, bet ir su kitais instituciniais investuotojais. Šis „Ripple“ vaidmens išplėtimas atneš XRP tiesioginės naudos. Būsimos ir esamos partnerystės su Lotynų Amerikos ir Europos bankais prisidės prie „Ripple“ technologijos ir jos gimtojo žetono kūrimo. Šios partnerystės atvers duris į naujas XRP užsienio rinkas, kurios paspartins technologijos vystymąsi.

„Ripple“ paketas – mokymasis

Kriptovaliutų mokymo paketas – būtent tai yra „Ripple“ paketasyra nauja internetinių mokymų idėja. Į tokio tipo paketus įeina mokomoji medžiaga ir papildomas nemokamas turinys praktikantams – kartu su mokymais siūlomi nemokami kriptovaliutos vienetai. „Ripple“ kriptovaliutos paketas suteikia prieigą prie mokymo platformos, kurioje yra įvairių tipų kursai, dažniausiai internetinių seminarų, elektroninių knygų ar interaktyvių mokymų forma. Be to, mokiniams suteikiami kriptovaliutų žetonai, kad jie galėtų panaudoti mokymų platformoje įgytas žinias ir išsigryninti savo valiuta, kai jausis pasiekę atitinkamą patirties lygį.

Užsisakykite paketą!

Išmokite investuoti

„Ripple“ paketas – investavimas

Norint gauti „Ripple“ paketą, tereikia išreikšti savo susidomėjimą pirkimu el. paštu. Tada su potencialiu klientu susisiekia konsultantas, kuris išsamiai paaiškina, kaip veikia „Ripple“ paketas. Be to, jis taip pat atlieka pokalbį, kad parinktų tinkamiausią komplektą, pritaikytą mokinio lygiui.

Po pirminės konsultacijos kliento nurodytu el. pašto adresu išsiunčiamas el. laiškas, kuriame pateikiama išsami informacija apie paketą ir kaip maksimaliai išnaudoti mokymus, kad būtų maksimaliai išnaudotas jų potencialas. Po kelių dienų kliento nurodytu adresu išsiunčiamas ir pašto siuntinys su apmokėjimu atsiėmimo metu. Paketo viduje yra aktyvinimo kodas, kuris bus naudojamas gamintojo platformoje norint pasiekti mokymo medžiagą, taip pat paskutinė Ripple paketo dalis – Ripple kodų kortelė.

„Ripple“ paketas turi reputaciją kaip produktas, leidžiantis saugiai laikyti kriptovaliutą. „Ripple“ kortelėje yra vadinamasis „Ripple“ kodas, t.y. prisijungimo prie privačios paskyros virtualioje piniginėje duomenys. Pati paskyra tinkamoje platformoje sukuriama tarpininko ir tada specialiai apsaugoma. „Ripple“ kortelė yra vienintelė vieta, kur egzistuoja sugeneruotas „Ripple“ kodas. Taip siekiama apsisaugoti nuo įsilaužėlių ir kenkėjiškų programų – „Ripple“ kodas egzistuoja tik fizine forma. Dėl to klientui nereikia rūpintis piniginės pasirinkimu ir tinklo saugumu.

Kiekvienas, kuris kada nors pagalvojo apie investavimą, gali pasinaudoti „Ripple“ paketu – išmokti praktikuotis su vienu perspektyviausių žetonų – „Ripple“.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *