Ripple pakete … pakete iesācēju investoriem

Ripple pakete ir neparasts rīks, lai vienlaikus apgūtu, kā ieguldīt kriptovalūtās, un praktizētu Ripple žetonu praktisko pielietojumu. Izmantojot šo rīku, klienti var ienākt investīciju pasaulē vienkāršā un jautrā veidā!

Ieguldījumi kriptovalūtās… nākotne.

Lai gan kriptovalūtas jau gadiem ilgi ir populārs ieguldījumu aktīvs, joprojām ir cilvēki, kuri neapzinās to patieso potenciālu. Šāda veida cilvēki izmanto tikai tradicionālās tirdzniecības metodes, lai pārvaldītu savu budžetu. Tomēr tajā pašā laikā investori prognozē virtuālo monētu panākumus, investējot tajās agrīni un nopelnot ievērojamus naudas līdzekļus. Daudzi eksperti uzskata, ka nākotnē sabiedrība sāks izmantot kriptovalūtas ikdienas mazumtirdzniecības maksājumiem, palīdzot palielināt e-monētu kapitalizāciju un atpazīstamību. Kriptovalūtu izmantošana ir arī ļoti ienesīgs risinājums korporācijām – ar šo soli uzņēmumi var likvidēt starpniekus, samazinot iekšējās izmaksas un padarot savus pakalpojumus lētākus klientiem.

Turklāt, kā uzskata vadošie eksperti un kriptovalūtu entuziasti, tradicionālās valūtas izzudīs, jo valdības sāks apzināt kriptovalūtu potenciālu. Kriptovalūtas jau tagad ir uzticamas krātuves, kurās var glabāt un izmantot jebkuru vērtību, kas pārsniedz valstu robežas un politiskās atšķirības. Neatkarīgai kriptovalūtu tirdzniecības aizstāvji arī norāda, ka, iespējams, mēs atrodamies vislabākajā laikā, lai sāktu investēt. Tiek prognozēts, ka tuvākajā nākotnē tiks radīts vēl vairāk kriptovalūtu, un, pieaugot to cenām un komerciālajam pielietojumam, interese par šo kapitāla ieguldījumu veidu pieaugs.

Pasūtiet paku!

Iemācieties investēt

E-naudas ieguldījumu principi

Ieguldījumu virtuālajās monētās principi neatšķiras no ieguldījumiem citos aktīvos. Atšķirība galvenokārt ir svārstīgumā, tehniskajās iespējās un ļoti plašajā potenciālo ieguldījumu žetonu izvēlē.

Kriptovalūtas ir pazīstamas ar to svārstīguma problēmām. To var izskaidrot ar piemēru – no 2016. gada decembra līdz 2017. gada beigām Bitcoin vērtība pieauga no 750 ASV dolāriem līdz 10 000 ASV dolāru. Tas nozīmē, ka ikviens, kurš 2016. gada decembra ieguldīja 10 000 USD, 365 dienu laikā būtu nopelnījis pat 133 333 USD. Faktiski kopējais kriptovalūtu tirgus kapitalizācijas apjoms ir pieaudzis līdz 500 miljardiem ASV dolāru. Stāsti par “brīnumainajām ieguldījumu iespējām” bija izplatījušies visā internetā, un arvien vairāk cilvēku pievienojās kriptovalūtu pirkšanai. Tomēr, tā kā burbulim pievienojās arvien vairāk spekulantu, tam galu galā nācās plīst. Samazinoties bitkoinu cenai, kritās arī visu pārējo kriptovalūtu vērtība, un daudzi cilvēki zaudēja visus savus ietaupījumus. Taču daži investori guva labumu no spekulatīvā burbuļa.

Veicot ieguldījumus kriptovalūtās, ir svarīgi apzināties arī to tehnoloģisko potenciālu. Tas savukārt nozīmē, ka šāda veida darījumi ir daudz vairāk saistīti ar ieguldījumiem tehnoloģiskos risinājumos nekā tradicionālajos aktīvos. Iegādājoties kriptovalūtu, galvenais faktors, kas nosaka tās panākumus, ir mērķis, kādam tā tika radīta. Tā var būt vispārēja maksājumu metode vai veids, kā kodēt lietotnes vai viedos līgumus – un daudzi citi izmantošanas veidi. Kriptovalūtas no vairuma tradicionālo aktīvu atšķiras arī ar to izvēles iespēju daudzveidību. Pastāv vairāk nekā 6000 dažādu monētu, kuras nav klasificētas nekādā pastāvīgā veidā. Tradicionālajiem aktīviem arī ir daudz veidu, taču tie ir skaidri sagrupēti pēc to bāzes cenas. Lielāko uzņēmumu akcijas var atrast pazīstamākajās biržās, dažādās vietējās biržās tiek pārdoti vietējo uzņēmumu vērtspapīri utt. Attiecībā uz kriptovalūtām nav pastāvīgas sakarības, un biržas piedāvā tās kriptovalūtas, kuras, viņuprāt, ir populāras investoru vidū.

Tāpēc nav noslēpums, ka sākt savus ieguldījumus kriptovalūtās var nebūt viegli. Joprojām populāri ir krāpšanas gadījumi un viltus iespējas iegādāties jaunas kriptovalūtas. Tāpēc arvien vairāk mazo uzņēmumu un privātpersonu izvēlas sākt ieguldīt digitālās valūtas apmācībā. Tādējādi viņi ir labāk sagatavoti izaicinājumiem, ar kuriem nākas saskarties, un ir mazāka iespēja kļūt par krāpnieku upuriem.

Ripple… nākotnes kriptovalūta?

Ripple (XRP) ir septītā populārākā kriptovalūta ar milzīgu tirgus kapitalizāciju 43,77 miljardu ASV dolāru apmērā. Eksperti prognozē tās vērtības pieaugumu nākamajā gadā. Daži eksperti pat runā par 5,00 ASV dolāru sasniegšanu gada laikā. Sliktākajā gadījumā tiek lēsts, ka XRP vērtība varētu samazināties līdz 0,50 dolāriem. Tomēr labākajā gadījumā tā iegūs vairāk – optimistiskākās prognozes paredz, ka līdz 2023. gada beigām tā pārsniegs 10 ASV dolāru slieksni.

Bet kas ir Ripple? Tas ir žetons, ko izmanto XRapid tīkla darbināšanai. Savukārt XRapid ir banku likviditātes risinājums, kas izmanto Ripple kā pārejas valūtu. Saskaņā ar tīkla radītāju teikto XRapid novērš kavēšanos globālajos maksājumos un ievērojami samazina darījumu izmaksas, padarot pārrobežu maksājumus tūlītējus un lētus.

Lai veiktu valūtu apmaiņu, bankām ir nepieciešami lieli pieejamie resursi (likviditāte). Tas nozīmē, ka tām ir nepieciešami papildu resursi. XRapid ļauj izmantot XRP, lai iegūtu likviditāti, neizmantojot tradicionālās valūtas. Tas nozīmē, ka bankām nav nepieciešams, lai to rīcībā būtu papildu līdzekļu fonds, tās var izmantot XRP kā starpnieku.

Lai veiktu maksājumus, izmantojot xRapid, finanšu iestādes tieši pieslēdzas digitālajām biržām. Bāzes valūta tiek konvertēta XRP, nodrošinot likviditāti, kas nepieciešama galīgajam maksājumam, un pēc tam XRP dažu sekunžu laikā tiek konvertēta mērķa valūtā otrās aktīvu apmaiņas laikā. Kad šis darījums ir pabeigts, līdzekļi tiek nosūtīti uz galamērķa valsti izmaksas veikšanai.

Ripple nākotne izskatās spoža. Lai gan vērtības pieaugums, salīdzinot ar Bitcoin vai Ethereum, nav dramatisks, paredzams, ka līdz 2023. gadam monētas vērtība pārsniegs 3 dolārus. Tā ir ārkārtīgi optimistiska situācija attiecībā uz digitālajiem aktīviem.

Tas notiks, ja tiks uzsākti visi šobrīd plānotie Ripple attīstības plāni, kas ļaus veidot vairāk partnerību ne tikai ar finanšu iestādēm, bet arī ar citiem institucionālajiem investoriem. Šāda Ripple lomas paplašināšana dos tūlītēju labumu XRP. Nākotnes un pašreizējās partnerības ar Latīņamerikas un Eiropas bankām veicinās Ripple tehnoloģijas un tās vietējā žetona attīstību. Šīs partnerības pavērs XRP durvis uz jauniem ārvalstu tirgiem, kas paātrinās tehnoloģijas attīstību.

Ripple pakete – apmācība

Kriptovalūtu izglītības pakete – jo tieši tā ir Ripple pakete – ir svaiga ideja tiešsaistes apmācībai. Šāda veida paketes ietver mācību materiālus un papildu bezmaksas dāvanu apmācāmajiem – bezmaksas kriptovalūtas vienības, kas tiek piedāvātas kopā ar mācībām. Ripple kriptovalūtas pakete nodrošina piekļuvi mācību platformai, kurā ir dažāda veida kursi, parasti vebināru, e-grāmatu vai interaktīvu apmācību veidā. Papildus tam apmācāmajiem tiek piešķirti kriptovalūtas žetoni, lai viņi varētu izmantot mācību platformā iegūtās zināšanas un saņemt naudu par savu valūtu, kad uzskata, ka ir sasnieguši atbilstošu pieredzes līmeni.

Pasūtiet paku!

Iemācieties investēt

Ripple pakete – ieguldījumi

Lai saņemtu Ripple pakete, viss, kas jums jādara, ir pa e-pastu jāpauž interese par pirkumu.  Pēc tam ar potenciālo klientu sazinās konsultants, kurš detalizēti izskaidro, kā darbojas Ripple pakete. Turklāt viņš vai viņa veic arī interviju, lai izvēlētos piemērotāko komplektu, kas pielāgotos studenta līmenim.

Pēc sākotnējās konsultācijas uz klienta norādīto e-pasta adresi tiek nosūtīta e-pasta vēstule ar detalizētu informāciju par komplektu un to, kā gūt maksimālu labumu no apmācībām, lai maksimāli izmantotu to potenciālu. Dažas dienas vēlāk uz klienta norādīto adresi tiek nosūtīta arī pasta pakete ar COD. Pakas iekšpusē ir aktivizācijas kods, kas izmantojams ražotāja platformā, lai piekļūtu mācību materiāliem, kā arī pēdējā Ripple paketes daļa – Ripple kodu karte.

Ripple pakete ir atsauksmes  kā produktam, kas ļauj droši glabāt kriptovalūtu. Ripple kartē ir ietverts tā dēvētais Ripple kods, t. i., pieteikšanās dati privātam kontam virtuālajā makā. Pašu kontu atbilstošā platformā izveido starpnieks, un pēc tam tas tiek īpaši nodrošināts. Ripple karte ir vienīgā vieta, kur atrodas izveidotais Ripple kods. Tas tiek darīts, lai aizsargātu pret hakeriem un ļaunprātīgām programmatūrām – Ripple kods pastāv tikai fiziskā formā. Rezultātā klientam nav jāuztraucas par maku izvēli un tīkla drošību.

Ikviens, kurš jebkad ir domājis par investīcijām, varētu gūt labumu no Ripple paketes – sākot no mācīšanās līdz praksei ar vienu no perspektīvākajiem žetoniem – Ripple.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *