Πακέτο Ripple … ένα πακέτο για αρχάριους στη διάθεση χρημάτων

Το πακέτο Ripple είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο για την ταυτόχρονη εκμάθηση πάνω στην διάθεση χρημάτων στα κρυπτονομίσματα με την εξάσκηση στην πρακτική εφαρμογή των μαρκών Ripple. Με αυτό το εργαλείο, οι πελάτες μπορούν να εισέλθουν στον κόσμο της διάθεσης χρημάτων με έναν απλό και διασκεδαστικό τρόπο!

Διάθεση χρημάτων στα κρυπτονομίσματα… το μέλλον.

Παρόλο που τα κρυπτονομίσματα αποτελούν δημοφιλή περιουσιακά στοιχεία προς διάθεση χρημάτων εδώ και χρόνια, εξακολουθούν να υπάρχουν μερικά άτομα που δεν συνειδητοποιούν τις πραγματικές τους δυνατότητες. Αυτοί οι τύποι ανθρώπων χρησιμοποιούν παραδοσιακές μεθόδους συναλλαγών για τη διαχείριση του προϋπολογισμού τους. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, οι μέτοχοι προβλέπουν την επιτυχία των κρυπτονομισμάτων, διαθέτουν χρήματα σε αυτά νωρίς και βγάζουν σημαντικά ποσά χρημάτων. Πολλοί ειδικοί πιστεύουν ότι στο μέλλον, το κοινό θα ξεκινήσει να χρησιμοποιεί τα κρυπτονομίσματα για καθημερινές πληρωμές λιανικής, βοηθώντας στην αύξηση της κεφαλαιοποίησης και την αναγνώριση των κρυπτονομισμάτων. Η χρήση των κρυπτονομισμάτων είναι επίσης μία πολύ προσοδοφόρα λύση για τις επιχειρήσεις – με αυτή την κίνηση, οι εταιρείες μπορούν να εξαλείψουν τους μεσάζοντες, μειώνοντας το εσωτερικό κόστος και κάνοντας τις υπηρεσίες τους οικονομικότερες για τους πελάτες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τους εξέχοντες ειδικούς και τους λάτρεις των κρυπτονομισμάτων, τα παραδοσιακά νομίσματα θα εξαφανιστούν καθώς οι κυβερνήσεις έχουν αρχίσει να αντιλαμβάνονται τις δυνατότητες των κρυπτονομισμάτων. Τα κρυπτονομίσματα είναι ήδη αξιόπιστα θησαυροφυλάκια μέσα στα οποία μπορεί να αποθηκευτεί οποιαδήποτε αξία και να χρησιμοποιηθεί πέρα από τα εθνικά σύνορα και τα τους πολιτικούς διαχωρισμούς. Οι υποστηρικτές της ανεξάρτητης συναλλαγής κρυπτονομισμάτων επίσης επισημαίνουν ότι ίσως βρισκόμαστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή για να ξεκινήσουμε να διαθέτουμε χρήματα. Προβλέπεται ότι θα δημιουργηθούν ακόμη περισσότερα κρυπτονομίσματα στο εγγύς μέλλον και καθώς αυξάνονται οι τιμές και οι εμπορικές τους χρήσεις, το ενδιαφέρον για αυτή τη μορφή διάθεσης χρημάτων σε κεφάλαια θα αυξηθεί.

Παραγγείλετε ένα πακέτο!

Μάθετε να επενδύετε

Αρχές διάθεσης χρημάτων στα κρυπτονομίσματα

Οι αρχές της διάθεσης χρημάτων στα κρυπτονομίσματα είναι παρόμοιες με τη διάθεση χρημάτων σε άλλα περιουσιακά στοιχεία. Η διαφορά έγκειται κυρίως στη μεταβλητότητα, τις τεχνικές δυνατότητες και το ευρύτατο φάσμα επιλογών πάνω στις πιθανές μάρκες προς διάθεση χρημάτων.

Τα κρυπτονομίσματα είναι γνωστά για τα ζητήματα μεταβλητότητάς τους. Αυτό μπορεί να εξηγηθεί με ένα παράδειγμα – από τον Δεκέμβριο του 2016 μέχρι το τέλος του 2017, η αξία του Bitcoin αυξήθηκε από 750 USD σε 10 000 USD. Αυτό σημαίνει ότι όποιος είχε διαθέσει 10 000 USD τον Δεκέμβριο του 2016 θα είχε κερδίσει έως και 133 333 USD μέσα σε 365 ημέρες. Στην πραγματικότητα, η συνολική κεφαλαιοποίησης της αγοράς των κρυπτονομισμάτων έχει αυξηθεί στα 500 δισεκατομμύρια USD. Ιστορίες ‘θαυματουργών επιλογών διάθεσης χρημάτων’ είχαν κατακλύσει το διαδίκτυο, και όλο και περισσότερα άτομα συμμετείχαν στην απόκτηση κρυπτονομισμάτων. Ωστόσο, καθώς όλο και περισσότεροι κερδοσκόποι εισχώρησαν στη φούσκα, τελικά έπρεπε να σκάσει. Αφού η τιμή του Bitcoin έπεσε, έπεσε η αξία και όλων των υπόλοιπων κρυπτονομισμάτων και πολλοί άνθρωποι έχασαν όλες τις αποταμιεύσεις τους. Αλλά κάποιοι συμμετέχοντες επωφελήθηκαν από την κερδοσκοπική φούσκα.

Όταν διαθέτουμε χρήματα στα κρυπτονομίσματα, είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνουμε υπόψη την τεχνολογική δυναμική τους. Αυτό, με τη σειρά του, σημαίνει ότι αυτό το είδος συναλλαγών έχει να κάνει περισσότερο με τη διάθεση χρημάτων σε τεχνολογικές λύσεις παρά σε παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία. Όταν αποκτάμε ένα κρυπτονόμισμα, ο κύριος παράγοντας που καθορίζει την επιτυχία του είναι ο σκοπός για τον οποίο δημιουργήθηκε. Αυτός θα μπορούσε να είναι μία γενική μέθοδος πληρωμών ή ένας τρόπος κωδικοποίησης εφαρμογών ή έξυπνων συμβολαίων – όπως και άλλες πολλές ακόμη χρήσεις. Τα κρυπτονομίσματα διαφέρουν επίσης από τα περισσότερα περιουσιακά στοιχεία ως προς την πληθώρα επιλογών. Υπάρχουν περισσότερα από 6.000 διαφορετικά νομίσματα τα οποία δεν διαβαθμίζονται με κανέναν συνεκτικό τρόπο. Όσον αφορά τα παραδοσιακά περιουσιακά στοιχεία, υπάρχουν επίσης πολλά είδη αλλά είναι ξεκάθαρα ομαδοποιημένα σύμφωνα με την υποκείμενη αξία τους. Μερίδια μεγάλων εταιρειών μπορούν να βρεθούν στα πιο γνωστά ανταλλακτήρια, διάφορα τοπικά χρηματιστήρια πωλούν τίτλους τοπικών εταιρειών κλπ. Στην περίπτωση των κρυπτονομισμάτων, δεν υπάρχει σταθερή σχέση και τα ανταλλακτήρια προσφέρουν κρυπτονομίσματα που θεωρούν ότι είναι δημοφιλή στους μετόχους.

Επομένως δεν είναι κρυφό ότι το να ξεκινήσεις τη δική σου διάθεση χρημάτων στα κρυπτονομίσματα ενδέχεται να είναι δύσκολο. Η δημοτικότητα των απατών και των ψευδών ευκαιριών για την απόκτηση νέων κρυπτονομισμάτων συνεχίζεται. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο όλο και περισσότερες μικρές επιχειρήσεις και ιδιώτες επιλέγουν να ξεκινήσουν αξιοποιώντας την εκπαίδευση πάνω στα κρυπτονομίσματα. Αυτό τους καθιστά καλύτερα προετοιμασμένους για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν και είναι λιγότερο πιθανό να πέσουν θύματα απατεώνων.

Ripple… το κρυπτονόμισμα του μέλλοντος;

Το Ripple (XRP) είναι το έβδομο πιο δημοφιλές κρυπτονόμισμα με τεράστια κεφαλαιακή αγορά στα $43.77 δισεκατομμυρίων. Οι ειδικοί προβλέπουν μια αύξηση στην αξία του τον ερχόμενο χρόνο, Μερικοί ειδικοί λένε ότι θα φτάσει μέχρι και τα $5.00 μέσα σε έναν χρόνο. Στη χειρότερη περίπτωση, το XRP εκτιμάται ότι θα πέσει στα $0.50. Στην καλύτερη περίπτωση, ωστόσο, κερδίζει περισσότερα – η πιο αισιόδοξη πρόβλεψη είναι να ξεπεράσει το όριο των 10$ μέχρι το τέλος του 2023.

Αλλά τι είναι το Ripple; Είναι μια μάρκα που χρησιμοποιείται για την τροφοδοσία του δικτύου XRapid. Το XRapid, με τη σειρά του, είναι μια τραπεζική λύση ρευστότητας που χρησιμοποιεί το Ripple ως μεταβατικό νόμισμα. Σύμφωνα με τους δημιουργούς του δικτύου, το XRapid εξαλείφει τις καθυστερήσεις στις παγκόσμιες πληρωμές και μειώνει σημαντικά το κόστος συναλλαγών, καθιστώντας τις διασυνοριακές πληρωμές άμεσες και οικονομικές.

Οι τράπεζες χρειάζονται μεγάλα ποσά διαθέσιμων πόρων (ρευστότητα) για την ανταλλαγή νομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να διαθέτουν έτοιμους πρόσθετους πόρους. Το XRapid επιτρέπει τη χρήση του XRP για την απόκτηση ρευστότητας χωρίς τη χρήση παραδοσιακών νομισμάτων. Αυτό σημαίνει ότι οι τράπεζες δεν χρειάζεται να έχουν σε ετοιμότητα μια πρόσθετη ομάδα κεφαλαίων, μπορούν να χρησιμοποιήσουν το XRP ως μεσάζοντα.

Για να πραγματοποιηθούν πληρωμές χρησιμοποιώντας το xRapid, τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα συνδέονται απευθείας με τα ψηφιακά ανταλλακτήρια. Το βασικό νόμισμα μετατρέπεται σε XRP, παρέχοντας τη ρευστότητα που απαιτείται για την τελική πληρωμή και στη συνέχεια το XRP μετατρέπεται στο νόμισμα προορισμού μέσα σε δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια της δεύτερης ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η συναλλαγή, τα χρήματα θα σταλούν στη χώρα προορισμού για ανάληψη.

Το μέλλον του Ripple φαίνεται λαμπρό. Ενώ η αύξηση της αξίας μπορεί να μην είναι δραματική σε σύγκριση με το Bitcoin ή το Ethereum, το νόμισμα αναμένεται να αξίζει περισσότερο από 3$ έως το 2023. Αυτή είναι μια εξαιρετικά αισιόδοξη κατάσταση για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Αυτό θα συμβεί εάν δρομολογηθούν όλα τα αναπτυξιακά σχέδια που σχεδιάζει αυτή τη στιγμή το Ripple, επιτρέποντας περισσότερες συνεργασίες, όχι μόνο με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, αλλά και με άλλους θεσμικούς μετόχους. Αυτή η επέκταση στον ρόλο του Ripple θα φέρει άμεσα οφέλη στο XRP. Μελλοντικές και τρέχουσες συνεργασίες με τράπεζες της Λατινικής Αμερικής και της Ευρώπης θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της τεχνολογίας του Ripple και της εγγενούς του μάρκας. Αυτές οι συνεργασίες θα ανοίξουν την πόρτα σε νέες ξένες αγορές για το XRP, οι οποίες θα επιταχύνουν την ανάπτυξη της τεχνολογίας.

Πακέτο Ripple – εκπαίδευση

Το πακέτο εκπαίδευσης κρυπτονομισμάτων – διότι αυτό είναι το Πακέτο Rippleείναι μια νέα ιδέα διαδικτυακής εκπαίδευσης. Τέτοιου είδους πακέτα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικό υλικό και ένα επιπλέον δώρο για τους εκπαιδευόμενους, – προσφέρονται δωρεάν μονάδες κρυπτονομίσματος μαζί με την εκπαίδευση. Το πακέτο κρυπτονομισμάτων Ripple παρέχει πρόσβαση σε μία πλατφόρμα εκπαίδευσης που περιέχει διάφορους τύπους μαθημάτων, συνήθως υπό την μορφή διαδικτυακών σεμιναρίων, ηλεκτρονικών βιβλίων ή διαδραστικής εκπαίδευσης. Επιπλέον, στους εκπαιδευόμενους δίνονται μάρκες κρυπτονομισμάτων έτσι ώστε να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν τις γνώσεις που απέκτησαν στην εκπαιδευτική πλατφόρμα και να εισπράξουν στο νόμισμά τους όταν πιστεύουν ότι έχουν φτάσει στο κατάλληλο επίπεδο εμπειρίας.

Παραγγείλετε ένα πακέτο!

Μάθετε να επενδύετε

Πακέτο Ripple – διάθεση χρημάτων

Για να αποκτήσετε το Πακέτο Ripple, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας για την απόκτησή του μέσω email. Στη συνέχεια ένας σύμβουλος θα επικοινωνήσει με τον πιθανό πελάτη ο οποίος θα εξηγήσει λεπτομερώς πως λειτουργεί το πακέτο Ripple. Επιπλέον, εκείνος ή εκείνη θα προβεί σε μία συνέντευξη ώστε να επιλέξει το πλέον κατάλληλο σετ, προσαρμοσμένο στο επίπεδο του μαθητή.

Μετά την αρχική συζήτηση, αποστέλλεται ένα email στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που παρέχεται από τον πελάτη με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με το πακέτο και ως προς το πως να αξιοποιήσει στο έπακρο την εκπαίδευση για τη μεγιστοποίηση των δυνατοτήτων του. Λίγες μέρες αργότερα, αποστέλλεται επίσης ταχυδρομικώς με αντικαταβολή ένα πακέτο στη διεύθυνση που παρέχεται από τον πελάτη. Μέσα στο πακέτο υπάρχει ένας κωδικός ενεργοποίησης για να χρησιμοποιηθεί στην πλατφόρμα του κατασκευαστή για την πρόσβαση στο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς και το τελευταίο κομμάτι του πακέτου Ripple – μια κάρτα κωδικού Ripple.

Τα σχόλια για το πακέτο Ripple φημίζονται για το ότι είναι ένα προϊόν που επιτρέπει την ασφαλή αποθήκευση του κρυπτονομίσματος.  Η κάρτα Ripple περιέχει τον λεγόμενο κώδικα Ripple, δηλαδή τα δεδομένα σύνδεσης για έναν ιδιωτικό λογαριασμό σε ένα ψηφιακό πορτοφόλι. Ο ίδιος ο λογαριασμός έχει δημιουργηθεί σε μία κατάλληλη πλατφόρμα από έναν διαμεσολαβητή και στη συνέχεια ασφαλίζεται ειδικά. Η κάρτα Ripple είναι το μόνο σημείο στο οποίο υπάρχει ο παραγόμενος κώδικας. Αυτό γίνεται για την προστασία από χάκερ και κακόβουλο λογισμικό – ο κώδικας Ripple υπάρχει μόνο σε φυσική μορφή. Ως αποτέλεσμα, ο πελάτης δεν χρειάζεται να ανησυχεί για την επιλογή πορτοφολιού και την ασφάλεια του δικτύου.

Ο καθένας που κάποτε σκέφτηκε να διαθέσει χρήματα θα μπορούσε να επωφεληθεί από το Πακέτο Ripple – από την εκμάθηση στην πρακτική με μία από τις πιο πολλά υποσχόμενες μάρκες, το Ripple.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *