Пакет Stellar… модерно инвестиране

Стелар е призната за една от най-модерните и обещаващи криптовалути. Дори противниците на тази форма на пари вярват, че Stellar Foundation може да помогне за промяна на начина, по който гледаме на транзакциите. Това е особено чудесна възможност за инвеститори, желаещи да участват в такъв голям проект!

Инвестиране в… бъдещето?

Спестяването на пари е важно, но можете да печелите пари предимно от инвестиции. Умните спестяващи започват с натрупване на достатъчно спешни спестявания, но след като е натрупан еквивалентът на три до шест месечна заплата, инвестирането в модерни активи предлага много потенциални ползи.

Инвестирането е ефективен начин за набиране на пари и потенциално изграждане на богатство. Интелигентното инвестиране може да позволи на парите да изпреварят инфлацията и да увеличат стойността си. Концепция като сложна лихва е важно тук. Сложната лихва възниква, когато инвестицията генерира доход или дивиденти, които след това се реинвестират. След това тези приходи генерират собствен доход.

Винаги обаче е важно да запомните, че инвестициите предлагат различни нива на потенциална възвращаемост и риск. Рискът е шансът една инвестиция да доведе до по-ниска от очакваната възвръщаемост или дори да загуби стойност. Възвръщаемостта е сумата пари, която можете да спечелите от инвестираните активи или общото увеличение на стойността на инвестицията.

Размерът на риска, който поемате, зависи от Вашия апетит – или толерантност – към риск. Само самият инвеститор може да реши какъв риск е готов да поеме, за да реализира потенциала за по-висока възвращаемост. Но ако иска да изпревари инфлацията, може да се наложи да поеме известен риск!

Поръчайте пакет!

Научете се да инвестирате

Инвестиране и учене

Винаги си струва да помните, че инфлацията е бавна, но стабилна сила, която прави нещата по-скъпи с времето, което обезценява парите. Когато парите са на пазара, те се приспособяват към инфлацията с течение на времето, което ги прави по-ценни.

Когато научим как да станем инвеститор, можем да си поставим по-добри финансови и лични цели Независимо дали се опитваме да спестяваме за къща, за университет или просто за нова кафе машина, инвестирането и следенето на нашите финанси ще научи всички на ценни знания за поставянето на цели. Това лесно може да се приложи и към други аспекти на живота.

Активите на пазара се покачват и падат до голяма степен въз основа на текущи събития. Инвестирането въз основа на проучване или информация, която чувате във Вашата индустрия, може да бъде изключително полезно. Добре е да сте информирани и инвестирането помага да сте в крак с новините.

Инвестирането на пари може да доведе до богатство. Въпреки това, разбира се,с инвестирането винаги има риск. Когато инвестирате в криптовалути, можете да разпределите парите си между различни опции, така че ако една падне, друга може да се покачи. Колкото по-диверсифицирано е едно портфолио, толкова по-добре сме защитени от големи спадове!

Стелар – глътка свеж въздух

Стелар е цифрова валута, разработена от Stellar Development Foundation. Неговите жетони се наричат лумени те са маркирани XLM. Всеки, който участва в мрежата на Стелар, може да използва Стелар, базирана на блокчейн мрежа с разпределена книга, която свързва банки, платежни системи и обикновени хора, за да улесни евтините трансфери.

Има около 22,5 милиарда XLM в обращение, с максимално предлагане от 50 милиарда. По-рано се предполагаше, че Stellar Foundation ще пусне до 100 милиарда лумена, но през ноември 2019 г. беше решено да се премахнат около половината от единиците. Този ход повиши цената на XLM и предизвика ентусиазма на инвеститорите. Стелар е един от най-добре представящите се алткойни – той се класира на 11-то място в CoinMarketCap. Пазарната капитализация на Стелар  беше около 8,3 милиарда долара през Q1 на 2022 г. и продължава да расте.

Това, което отличава Стелар  от своите конкуренти, е , че се фокусира до голяма степен върху развиващите се икономики, предоставяйки парични преводи и банкови заеми на хора, които нямат достъп до банкови услуги. Стелар също не таксува тези лица или институции за използване на мрежата. Това е възможно, защото поддържа модел на разпределен обмен. Това позволява на потребителите да изпращат плащания в определени валути, дори и да нямат акаунт в тази валута, а мрежата автоматично ги конвертира. Получателят може да тегли еквивалентната валута чрез кооперативни институции като банки. Като система за трансграничен трансфер и плащане, свързваща финансови участници, Стелар има за цел да намали значително транзакционните разходи и забавяния.

Пакет Стелар – обучение

Пакет Стелар има мнения на добър образователен продукт – това е набор от уебинари, електронни книги и други видове обучителни материали. Този тип образователни материали съществуват от много години и често са за научаване как да инвестирате в различни криптовалути. Въпреки това, Стелар напоследък стана много популярен като инвестиционна опция за бъдещето.

Идеята зад пакетите от този тип е да се намери ефективен начин за комбиниране на теоретично обучение с практическо инвестиране. При закупуване на продукта клиентите получават не само набор от образователни материали, но и безплатен бонус под формата на единици криптовалута Стелар. Материалите са специално подбрани, така че дори хора, които преди това не са се интересували от виртуални монети, да могат да разширят знанията си. В допълнение към теоретичната част, пакетът Стелар Ви позволява да получите практическо обучение като инвеститор, тъй като всеки пакет включва безплатна единица криптовалута.

Как да получа достъп до такъв пакет? Просто се обадете на горещата линия на производителя и поръчайте Пакет Стелар. След направена поръчка всеки клиент получава имейл за потвърждение, от който може да разбере как да изтегли учебния материал. В допълнение към образователния материал е включен и колет, изпратен по конвенционална поща, съдържащ карта Стелар, която може да се използва за преглед и теглене на получените единици криптовалута.

Поръчайте пакет!

Научете се да инвестирате

Пакет Стелар – инвестиране

Такава Стелар карта, получена по пощата , е доказателство за собственост върху безплатната единица криптовалута, включена в пакета. Работи по същия начин като традиционна карта за достъп, използвана за извършване на транзакции. Това прави специалната кодова карта напълно законен и сигурен начин за съхранение на криптовалути.

Всяка Стелар Карта съдържа име и парола за влизане в онлайн акаунт в електронния портфейл, който съхранява криптовалутата, получена като бонус с пакета. По този начин клиентът може да има достъп до своите монети от всяка точка на света. Данните за вход се изпращат чрез физически документ за защита на начинаещите от хакване на акаунта и кражба на криптовалута. Така че, за да съхранявате Вашата криптовалута сигурно, трябва само да скриете картата си и да я извадите, само когато искате да изтеглите Стелар единици. Всичко, което трябва да направите, е да се свържете с горещата линия, да ги информирате за желанието си да продадете и въведете паролата си за влизане, за да потвърдите данните си, а Вашата криптовалута ще бъде в избрания от вас адрес на портфейла.

Пакет Стелар има мнения на най-съвременно решение, което комбинира теория с практика. Продуктът предлага широки възможности за обучение и също така Ви позволява да получавате единици криптовалута за тези, които искат да започнат да инвестират за първи път!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *