„Stellar“ paketas… modernus investavimas

„Stellar“ yra pripažinta viena moderniausių ir perspektyviausių kriptovaliutų. Netgi šios pinigų formos priešininkai mano, kad „Stellar Foundation“ gali padėti pakeisti požiūrį į sandorius. Tai ypač puiki galimybė investuotojams, norintiems dalyvauti tokiame dideliame projekte!

Investavimas… į ateitį?

Taupyti pinigus svarbu, tačiau daugiau pinigų galite uždirbti iš investicijų. Sumanūs taupytojai pirmiausia sukaupia pakankamai santaupų avarinėms situacijoms, tačiau sukaupus trijų ar šešių mėnesių atlyginimą, investavimas į modernų turtą suteikia daug galimų privalumų.

Investavimas yra veiksmingas būdas pritraukti pinigų ir potencialiai sukurti turtus. Protingas investavimas gali leisti pinigams viršyti infliaciją ir padidinti jų vertę. Čia svarbi tokia sąvoka kaip sudėtinės palūkanos. Sudėtinės palūkanos atsiranda, kai investicija generuoja pajamas arba dividendus, kurie vėliau reinvestuojami. Tada šios pajamos generuoja savo pajamas.

Tačiau visada svarbu atsiminti, kad investicijos siūlo skirtingą galimos grąžos ir rizikos lygį. Rizika – tai tikimybė, kad investicija duos mažesnę nei tikėtasi grąžą arba net praras vertę. Grąža yra pinigų suma, kurią galite uždirbti iš investuoto turto arba bendras investicijos vertės padidėjimas.

Rizikos dydis, kurį prisiimate, priklauso nuo jūsų apetito arba tolerancijos rizikai. Tik pats investuotojas gali nuspręsti, kokią riziką jis nori prisiimti, kad realizuotų didesnės grąžos galimybes. Bet jei jis nori aplenkti infliaciją, gali tekti šiek tiek rizikuoti!

Užsisakykite paketą!

Išmokite investuoti

Investavimas ir mokymasis

Visada verta atsiminti, kad infliacija yra lėta, bet pastovi jėga, dėl kurios laikui bėgant viskas brangsta, o tai nuvertina grynuosius pinigus. Kai pinigai yra rinkoje, laikui bėgant jie prisitaiko prie infliacijos ir tampa vertingesni.

Kai išmoksime tapti investuotojais, galime išsikelti geresnius finansinius ir asmeninius tikslus. Nesvarbu, ar bandome taupyti namui, universitetui ar tiesiog naujam kavos aparatui, investuodami ir stebėdami savo finansus kiekvienas išmokys vertingų žinių apie tikslų siekimą. Tai galima lengvai pritaikyti ir kitose gyvenimo srityse.

Turtas rinkoje kyla ir krinta daugiausia dėl dabartinių įvykių. Investavimas, pagrįstas tyrimais ar informacija, kurią girdite savo pramonėje, gali būti labai naudingas. Gera būti informuotam, o investavimas padeda neatsilikti nuo naujienų.

Pinigų investavimas gali atnešti turtą. Tačiau, žinoma, investuojant visada yra rizika. Kai investuojate į kriptovaliutas, galite paskirstyti savo pinigus įvairiems variantams, taigi, jei vienas sumažės, kitas gali pakilti. Kuo įvairesnis portfelis, tuo geriau esame apsaugoti nuo didelių kritimų!

„Stellar“ … gaivaus oro gurkšnis

„Stellar“ yra skaitmeninė valiuta, kurią sukūrė „Stellar Development Foundation“. Jos žetonai vadinami liumenais, jie žymimi XLM. Kiekvienas „Stellar“ tinkle dalyvaujantis asmuo gali naudoti „Stellar“ – „blockchain“ pagrindu sukurtą paskirstytą apskaitos tinklą, jungiantį bankus, mokėjimo sistemas ir paprastus žmones, kad būtų lengviau atlikti nebrangius pervedimus.

Apyvartoje yra apie 22,5 milijardo XLM, o didžiausias tiekimas yra 50 milijardų. Anksčiau buvo manoma, kad „Stellar Foundation“ išleis net 100 milijardų liumenų, tačiau 2019 metų lapkritį buvo nuspręsta pašalinti apie pusę vienetų. Šis žingsnis padidino XLM kainą ir sukėlė investuotojų entuziazmą. „Stellar“ yra vienas geriausiai veikiančių altkoinų – „CoinMarketCap“ reitinge jis užima 11 vietą. „Stellar“ rinkos kapitalizacija 2022 m. pirmąjį ketvirtį buvo apie 8,3 mlrd. JAV dolerių ir toliau auga.

„Stellar“ iš konkurentų išsiskiria tuo, kad daugiausia dėmesio skiria besivystančioms ekonomikoms, teikia perlaidas ir banko paskolas žmonėms, kurie neturi prieigos prie banko paslaugų. „Stellar“ taip pat neapmokestina šių asmenų ar institucijų už naudojimąsi tinklu. Tai įmanoma, nes tinklas palaiko paskirstytą mainų modelį. Tai leidžia vartotojams siųsti mokėjimus konkrečiomis valiutomis, net jei jie neturi sąskaitos ta valiuta, o tinklas jas automatiškai konvertuoja. Gavėjas gali atsiimti lygiavertę valiutą per kooperatines institucijas, tokias kaip bankai. Kaip tarpvalstybinė pervedimų ir mokėjimų sistema, jungianti finansinius dalyvius, „Stellar“ siekia žymiai sumažinti operacijų išlaidas ir vėlavimus.

„Stellar“ paketas – mokymasis

„Stellar“ paketas turi gerą mokomojo produkto atsiliepimai – tai internetinių seminarų, el. knygų ir kitų tipų mokomosios medžiagos rinkinys. Tokio tipo mokomoji medžiaga buvo naudojama daugelį metų ir dažnai yra skirta išmokti investuoti į skirtingas kriptovaliutas. Tačiau „Stellar“ pastaruoju metu labai išpopuliarėjo kaip perspektyvi investavimo galimybė.

Šio tipo paketų idėja yra rasti veiksmingą būdą suderinti teorinį mokymąsi su praktiniu investavimu. Pirkdami prekę klientai gauna ne tik mokomosios medžiagos rinkinį, bet ir nemokamą premiją „Stellar“ kriptovaliutos vienetų pavidalu. Medžiagos specialiai parinktos tam, kad net anksčiau virtualiomis monetomis nesidomėję žmonės galėtų plėsti savo žinias. Be teorinės dalies, „Stellar“ paketas leidžia gauti praktinius investuotojo mokymus, nes kiekviename pakete yra nemokamas kriptovaliutos vienetas.

Kaip gauti prieigą prie tokio paketo? Tiesiog paskambinkite gamintojo karštąja linija ir užsisakykite „Stellar“ paketą. Pateikus užsakymą, kiekvienas klientas gauna patvirtinimo el. laišką, iš kurio gali sužinoti, kaip atsisiųsti mokomąją medžiagą. Be mokomosios medžiagos, taip pat yra įprastu paštu siunčiamas siuntinys su „Stellar“ kortele, kurią naudojant galima peržiūrėti ir atsiimti gautus kriptovaliutos vienetus.

Užsisakykite paketą!

Išmokite investuoti

„Stellar“ paketas – investavimas

Tokia paštu gauta „Stellar“ kortelė yra nemokamo kriptovaliutos vieneto, pateikto kartu su paketu, nuosavybės įrodymas. Ji veikia taip pat, kaip ir tradicinė prieigos kortelė, naudojama operacijoms atlikti. Dėl to speciali kodų kortelė yra visiškai legalus ir saugus būdas saugoti kriptovaliutas.

Kiekvienoje „Stellar“ kortelėje yra vardas ir slaptažodis, leidžiantis prisijungti prie internetinės e-piniginės paskyros, kurioje saugoma kartu su paketu kaip premija gauta kriptovaliuta. Tokiu būdu klientas gali pasiekti savo monetas iš bet kurios pasaulio vietos. Prisijungimo duomenys siunčiami per fizinį dokumentą, siekiant apsaugoti pradedančiuosius nuo įsilaužimo į paskyrą ir nuo kriptovaliutos vagystės. Taigi, norint saugiai laikyti savo kriptovaliutą, jums tereikia paslėpti savo kortelę ir ją išimti tik tada, kai norite atsiimti „Stellar“ vienetus. Tereikia susisiekti su pagalbos linija, informuoti apie savo norą parduoti ir įvesti prisijungimo slaptažodį, kad patvirtintumėte savo duomenis, ir jūsų kriptovaliuta atsidurs jūsų pasirinktame piniginės adrese!

„Stellar“ paketas turi atsiliepimai kaip moderniausias sprendimas, kuriame teorija derinama su praktika. Produktas siūlo plačias mokymo galimybes, taip pat leidžia gauti kriptovaliutos vienetus tiems, kurie nori pradėti investuoti pirmą kartą!


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *