Nákup kryptomien – výmena, výmena, Kryptomena kopáč  Asic Pro

Jul 20, 2023 Sponsored article

Investovanie do kryptomien je stále populárna téma. Nákup e-mien na burze však nie je jediný spôsob, ako ich získať a vždy sa oplatí zvážiť aj iné, rovnako zaujímavé možnosti.

Investovanie alebo používanie?

Kryptomena je digitálny platobný systém, ktorý sa pri overovaní transakcií nespolieha na banky. Ide o peer-to-peer systém, ktorý umožňuje komukoľvek posielať a prijímať platby kdekoľvek. Namiesto fyzických peňazí prenášaných a vymieňaných v reálnom svete existujú kryptomenové platby výlučne ako digitálne záznamy v online databáze popisujúce konkrétne transakcie. Keď posielame prostriedky v kryptomenách, transakcie sa zaznamenávajú do verejnej knihy, čo umožňuje jej použitie takmer anonymne.

Kryptomenové jednotky sa vytvárajú prostredníctvom procesu nazývaného ťaženie, ktorý zahŕňa použitie počítačovej sily na riešenie zložitých matematických problémov, ktoré generujú mince. Používatelia môžu tiež nakupovať meny od brokerov a potom ich ukladať a minúť pomocou kryptomenových peňaženiek, aby s nimi mohli platiť alebo investovať so ziskom.

Hoci kryptomeny existujú už od roku 2009, aplikácie technológie blockchain naďalej udivujú finančne aj prakticky a očakáva sa, že budú nasledovať ďalšie a ďalšie. Transakcie zahŕňajúce dlhopisy, akcie a iné finančné aktíva môžu byť nakoniec spracovávané pomocou tejto technológie, ak sa jej používanie rozšíri!

Objednajte si krypto baníka

Nakupujte a začnite ťažiť kryptomeny

Nákup kryptomeny – výmena

Ak chcete kúpiť kryptomenu, musíte si najprv vybrať burzu alebo burzu kryptomien.

Burza kryptomien je platforma, kde sa kupujúci a predávajúci stretávajú, aby obchodovali s kryptomenami. Burzy majú často relatívne nízke poplatky, ale majú tendenciu mať zložitejšie rozhrania s viacerými typmi transakcií a pokročilými grafmi výkonnosti, čo ich pôsobiť odstrašujúco pre nových krypto investorov.

Niektoré z najznámejších kryptomenových búrz sú Coinbase, Gemini a Binance.US. Aj keď štandardné obchodné rozhrania týchto spoločností môžu byť náročné pre začiatočníkov, najmä tých, ktorí nemajú žiadne skúsenosti s obchodovaním, ponúkajú aj užívateľsky prívetivé a jednoduché možnosti nákupu. Pohodlie však niečo stojí, pretože možnosti vhodné pre začiatočníkov si účtujú výrazne viac, ako by stál nákup tej istej kryptomeny cez štandardné obchodné rozhranie každej platformy.

Niektoré burzy vám umožňujú nakupovať kryptomeny iba pomocou inej kryptomeny, čo znamená, že musíte nájsť inú burzu, aby ste si kúpili tokeny, ktoré akceptuje vaša preferovaná burza, skôr než začnete obchodovať s kryptomenami na tejto platforme.

Nákup kryptomeny – zmenáreň

Kvôli mätúcim rozhraniam na burzách s kryptomenami sú chvíle, keď odborníci odporúčajú kúpiť si prvú elektronickú mincu z online zmenárne. V takejto zmenárni sa dajú robiť dva typy transakcií: fiat-to-crypto a crypto-to-crypto. Každá zmenáreň posiela kryptomenu do osobnej peňaženky užívateľa.

Následne je potrebné overenie totožnosti – vzhľadom na nariadenia EÚ. Na rozdiel od búrz sú však zmenárne, ktoré vyžadujú registráciu, ktorá umožňuje obchodovanie, čím sa obchádzajú kroky vytvorenia účtu a overenia údajov.

Nákup kryptomien – stroj na ťažbu kryptomien

Ťaženie kryptomien je proces, ktorým sa overujú transakcie medzi používateľmi a pridávajú sa do verejnej knihy blockchainu. Proces ťaženia je zodpovedný aj za pridávanie nových mincí do existujúcej obežnej ponuky a je jedným z kľúčových prvkov, ktorý umožňuje kryptomenám fungovať ako decentralizovaná sieť peer-to-peer bez potreby externého centrálneho orgánu.

Bitcoin je najpopulárnejším a najvyspelejším príkladom kryptomien, ktoré možno ťažiť, ale stojí za zmienku, že nie všetky kryptomeny je možné získať týmto spôsobom – všetko závisí od algoritmu, ktorý vývojár používa. Napríklad ťažba bitcoínov je založená na konsenzuálnom algoritme s názvom Proof of Work.

Ťažiar je uzol v sieti, ktorý zhromažďuje transakcie a organizuje ich do blokov. Zakaždým, keď sa uskutoční transakcia, všetky uzly v sieti ju prijmú a overia jej platnosť. Ťažobné uzly potom zhromažďujú tieto transakcie z pamäte a začnú ich skladať do bloku. Na oplátku za tento príspevok do siete sú ťažiari odmenení vo forme vyťažených jednotiek kryptomeny.

Ťaženie kryptomien však nie je voľná činnosť – využíva najmä prostriedky CPU počítača. Väčšina ťažiarov na to preto používa špeciálne zariadenia, ktoré sa nazývajú ťažobné stroje kryptomien.

Objednajte si krypto baníka

Nakupujte a začnite ťažiť kryptomeny

Kryptomena kopáč  Asic Pro ťažobný stroj na kryptomeny – rozumné riešenie?

Ťažobný stroj kryptomien Kryptomena kopáč  Asic Pro funguje na princípe čipu ASIC, špeciálnej konštrukcie používanej len pri ťažení kryptomien. Je to praktické malé zariadenie s tvarovým faktorom, ktorý pripomína USB alebo flash disk.

Kopáč kryptomien  Asic Pro funguje hneď po vybalení s minimálnym časom nastavenia, čo znamená, že je dobrou voľbou aj pre začiatočníkov, pretože všetko, čo musíte urobiť, je zapojiť a väčšina konfigurácií sa vykoná automaticky. Ak len testujete ťaženie kryptomien alebo potrebujete trochu energie a nechcete si zároveň vyprázdniť vrecká, ťažobný stroj kryptomien Asic Pro je dokonalým riešením. Ak si môžeme dovoliť veľa týchto malých strojov, môžeme lacno postaviť peknú ťažobnú farmu.

Ako získam prístup k Kopáč kryptomien Asic Pro? Objednávky by sa mali zadávať u výrobcu na webovej stránke alebo prostredníctvom sprostredkovateľa. Na chate obchodný zástupca opíše, ako Asic Pro funguje a zariadenie bude následne zaslané poštou.

Ak teda chceme začať investovať alebo používať kryptomeny, máme veľa rôznych možností – nákup na burze, na kryptomenovej burze, ako aj ťažbu e-monet sami pomocou ťažobného stroja. Odporúčanou možnosťou je ťažobný stroj kryptomien Kryptomena kopáč Asic Pro, ktorý bude ideálny na získanie prvej kryptomeny bez zaťažovania vášho vrecka.