Ripple csomag … egy csomag a kezdő befektetők számára

A Ripple csomag egy kivételes eszköz, amely egyidejűleg teszi lehetővé a kriptovalutákba való befektetés tanulását, és a Ripple tokenek gyakorlati felhasználásának gyakorlati gyakorlását. Ennek az eszköznek köszönhetően az ügyfelek könnyű és kellemes módon léphetnek be a befektetések világába!

A kriptovalutákba való befektetés… a jövő

Annak ellenére, hogy a kriptovaluták évek óra népszerű befektetési aktívát jelentenek, még mindig vannak, akik nincsenek tisztában valódi potenciáljukkal. Az ilyen emberek kizárólag hagyományos tranzakciós módszereket használnak költségvetésük menedzselésére. Ugyanakkor a befektetők a virtuális pénzek sikerét jósolják, ha valaki korán befektet, nagy mennyiségű készpénzhez juthat. Számos szakértő véli úgy, hogy a jövőben a társadalom a kriptovalutákat mindennapi kiskereskedelmi fizetésekhez is el fogja kezdeni használni, ami segíteni fog megnövelni az e-pénzek tőkésítettségét és ismertségét. A kriptovaluták használata nagyon jövedelmező megoldás a vállalatok számára is – e lépés révén a cégek kiiktathatják a közreműködőket, ami csökkenti a belső költségeket és olcsóbbá teszi szolgáltatásaikat az ügyfelek számára.

Mi több, a kriptovaluták vezető szakértői és rajongói szerint a hagyományos valuták el fognak tűnni, amikor a kormányok felismerik a kriptovaluták potenciálját. A kriptovaluták már jelenleg is megbízható kincstárak, amelyekben bármekkora érték tárolható, és amelyek államhatárokon és politikai törésvonalakon átívelően használhatók. A független kriptovaluta-kereskedelem hívei arra is felhívják a figyelmet, hogy a legjobb pillanatban lehetünk a befektetés megkezdésére. Az előrejelzések szerint a közeljövőben még több kriptovaluta fog megjelenni, áruk növekedésével és kereskedelmi felhasználásuk lehetőségeinek bővülésével párhuzamosan pedig nőni fog az érdeklődés a tőke befektetésének e formája iránt.

Rendelj csomagot!

Tanulj meg befektetni

Az e-pénzekbe való befektetés szabályai

A virtuális pénzekbe való befektetés szabályai kissé különböznek a más aktívákba való befektetéstől. A különbség elsősorban a potenciális befektetési tokenek ingadozásában, műszaki potenciáljában és nagyon széles választékában áll.

A kriptovaluták ismertek az ingadozásukkal kapcsolatos problémákról. Ez egy példa segítségével magyarázható meg – 2016 decemberétől 2017 végéig a Bitcoin értéke 750-ről 10.000 dollárra nőtt. Ez azt jelenti, hogy aki 2016 decemberében befektetett 10.000 dollárt, 365 nap alatt 133.333 dollárt kereshetett. A valóságban a kriptovaluták teljes piaci tőkésítettsége 500 milliárd dolláros szintre nőtt. Az interneten „csodálatos befektetési lehetőségekkel” kapcsolatos történetek jelentek meg, egyre többen vásároltak kriptovalutákat. Azonban ahogy egyre több spekuláns csatlakozott a buborékhoz, annak végül ki kellett pukkannia. A Bitcoin árának esésével párhuzamosan az összes kriptovaluta értéke csökkent, és sokan elvesztették megtakarításaikat. Egyes befektetők azonban nyertek a spekulációs buborékon.

A kriptovalutákba befektetve tudatában kell lenni technológiai potenciáljuknak is. Ez azt jelenti, hogy az effajta tranzakció közelebb áll a technológiai megoldásokba, mint a hagyományos aktívákba való befektetéshez. Kriptovaluta vásárlása esetén a vásárlás sikeréről döntő fő tényező a cél, melynek érdekében a kriptovalutát létrehozták. Ez lehet általános fizetési mód, módszer alkalmazások vagy intelligens szerződések kódolására – és még számos más felhasználási terület.

A kriptovaluták a hagyományos aktíváktól a választék bőségében is különböznek. Több, mint 6000 különböző pénz létezik, amelyek semmilyen koherens módon nincsenek osztályozva. A hagyományos aktívák esetében is számos típus létezik, ezek azonban alapáruk szerint csoportosítva vannak. A legnagyobb vállalatok részvényei a legismertebb tőzsdéken találhatók meg, a különféle helyi tőzsdék a helyi cégek értékpapírjait forgalmazzák stb. A kriptovaluták esetében nincsen semmilyen koherens összefüggés, a tőzsdék olyan kriptovalutákat kínálnak, amelyek véleményük szerint népszerűek a befektetők körében.

Nem titok hát, hogy a saját kriptovaluta-befektetés megkezdése nem feltétlenül könnyű. A csalások és az új kriptovaluták megvásárlásának hamis lehetőségeinek népszerűsége továbbra is nagy. Ezért egyre több kisvállalkozó és magánszemély dönt úgy, hogy a befektetést egy az elektronikus valutákkal kapcsolatos képzés elvégzésével kezdi. Így felkészültebbek lehetnek a kihívásokra, amelyek előttük állnak, és ritkábban válnak csalók áldozataivá.

Ripple… jövőbe mutató kriptovaluta?

A Ripple (RXP) a hetedik legnépszerűbb kriptovaluta, hatalmas, 43,77 milliárd dolláros piaci tőkésítettséggel. A szakértők a következő évre értékének növekedését jósolják. Egyes szakértők akár az 5,00 dolláros szint eléréséről is beszélnek egy év alatt. Úgy becsülik, hogy az RXP a legrosszabb esetben 0,50 dollárra esik. A legjobb esetben viszont többet nyer – a legoptimistább prognózis szerint a 2023 év végéig átlépheti a 10 dolláros küszöböt.

Mi valójában a Ripple? Ez az XRapid hálózat működtetésére szolgáló token. Az XRapid pedig egy banki likviditási megoldás, amely a Ripple-t áthidaló valutaként használja. A hálózat megalkotói szerint az XRapid kiiktatja a késéseket a globális fizetésekben és jelentősen csökkenti a tranzakciók költségeit, így azonnalivá olcsóvá téve a határokon átívelő fizetéseket.

A bankoknak a valutaváltáshoz nagy mennyiségű hozzáférhető eszközre (likviditásra) van szükségük. Ez azt jelenti, hogy plusz forrásokat kell készenlétben tartaniuk. Az XRapid lehetővé teszi az XRP használatát likviditás nyerésére, hagyományos valuták használata nélkül. Ez azt jelenti, hogy a bankoknak nem kell plusz eszközkészleteket készenlétben tartaniuk, mivel közvetítőként az XRP-t használhatják.

Az XRapid segítségével történő fizetéshez a pénzintézetek közvetlenül kapcsolódnak a digitális tőzsdékhez. Az alapvalutát átszámítják XRP-re, ami biztosítja a végső fizetéshez szükséges likviditást, majd a második aktíva-csere során az XRP-t néhány másodperc alatt átszámítják a célvalutára. A tranzakció befejeződése után a kifizetés érdekében az eszközök elküldésre kerülnek a célországba.

A Ripple jövője fényesnek tűnik. Bár értékének növekedése a Bitcoinnal vagy az Ethereummal összehasonlítva talán nem lesz olyan drámai, úgy tűnik, hogy a valuta több, mint 3 dollárt fog érni 2023 végére. Ez egy rendkívül optimista helyzet a digitális erőforrások szempontjából.

Akkor történik így, ha a Ripple által jelenleg tervezett összes fejlesztési terv megvalósul, ami több partnerséget tesz lehetővé, nem csupán a pénzügyi intézményekkel, hanem az intézményi befektetőkkel is. A Ripple szerepének e kibővítése azonnali előnyöket hoz az XRP számára. A jövőbeli és jelenlegi partnerségek a latin-amerikai és európai bankokkal hozzájárulnak a Ripple technológiájának és natív tokenjének fejlődéséhez. E partnerségek szélesre tárják a kaput az XRP számára új külföldi piacok felé, ami felgyorsítja a technológia fejlődését.

Ripple csomag – képzések

Az oktatási csomag kriptovalutával – mert a Ripple csomag pont ez – egy friss online képzési ötlet. Az típusú csomagok képzési anyagokat és egy a képzés résztvevőinek járó ingyenes bónuszt tartalmaznak – a képzéssel együtt kínált ingyenes kriptovaluta-egységeket. A Ripple csomag kriptovalutával egy különböző típusú, többnyire webináriumok, e-könyvek vagy interaktív képzések formáját öltő tanfolyamokat tartalmazó képzési felülethez ad hozzáférést. Ezen felül a résztvevők kriptovaluta tokeneket kapnak, amelyek révén felhasználhatják a képzési felületen szerzett tudást és pénzzé tehetik valutájukat abban a pillanatban, amikor úgy érzik, hogy elérték a szükséges tapasztalati szintet.

Rendelj csomagot!

Tanulj meg befektetni

Ripple csomag – befektetés

A Ripple csomag megszerzése érdekében elég elektronikus posta útján kifejezni a vásárlás iránti szándékot. Akkor a potenciális ügyféllel kapcsolatba lép egy konzultáns, aki részletesen elmagyarázza, hogyan működik a Ripple csomag. Ezen felül interjút is készít, hogy kiválassza a legmegfelelőbb, a képzés résztvevője tudásszintjének megfelelő összeállítást.

Az előzetes konzultációt követően az ügyfél által megadott e-mail címre elküldésre kerül egy üzenet, amely részletes tájékoztatást tartalmaz a csomagról és arról, hogy potenciáljuk maximalizálása érdekében hogyan lehet a legjobban kihasználni a képzéseket. Pár nappal később az ügyfél által megadott címre elküldésre került egy utánvételes postai csomag. A csomagban található az aktivációs kód, amelyet a gyártó felületén kell felhasználni a képzési anyagokhoz való hozzáférés érdekében, valamint a Ripple csomag utolsó eleme – egy kártya a Ripple kóddal.

A Ripple csomaggal kapcsolatban az a vélemény, hogy olyan termékről van szó, amely lehetővé teszi a kriptovaluta biztonságos tárolását. A Ripple kártya tartalmazza az ún. Ripple kódot, vagyis a virtuális pénztárcában létrehozott magán fiókba történő bejelentkezést lehetővé tevő adatokat. Magát a fiókot a megfelelő felületen egy közvetítő hozza létre, majd speciális védelemmel látja el. A Ripple kártya az egyetlen hely, amelyen létezik a speciálisan generált Ripple kód. Ennek feladata a hackerekkel és a rosszindulatú programokkal szembeni védelem – a Ripple kód csak fizikai formában létezik. Ennek eredményeképp az ügyfélnek nem kell aggódnia a pénztárca megválasztása és a hálózati védelem miatt.

Bárki, aki bármikor is gondolkodott a befektetésen, élhet a Ripple csomag által nyújtott lehetőségekkel – a tanulástól a gyakorlatig, együtt a legjobb perspektívát mutató tokenek egyikével – a Ripple-el.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *