Balíček Ripple … balíček pre začínajúcich investorov

Balíček Ripple je mimoriadnym nástrojom na súčasné učenie sa, ako investovať do kryptomien a precvičovanie praktických aplikácií tokenov Ripple. S týmto nástrojom môžu klienti vstúpiť do sveta investovania jednoduchým a zábavným spôsobom!

Investovanie do kryptomien… budúcnosť.

Hoci sú kryptomeny už roky obľúbeným investičným aktívom, stále existujú ľudia, ktorí si neuvedomujú svoj skutočný potenciál. Tieto typy ľudí používajú iba tradičné obchodné metódy na spravovanie svojich rozpočtov. Investori však zároveň predpovedajú úspech virtuálnych mincí, investujú do nich včas a zarábajú značné peniaze. Mnohí odborníci sa domnievajú, že v budúcnosti verejnosť začne používať kryptomeny na každodenné maloobchodné platby, čo pomôže zvýšiť kapitalizáciu a uznanie e-monetov. Používanie kryptomien je tiež veľmi lukratívne riešenie pre korporácie – firmy môžu týmto krokom eliminovať sprostredkovateľov, znížiť interné náklady a zlacniť svoje služby pre zákazníkov.

Navyše, podľa popredných odborníkov a nadšencov kryptomien tradičné meny zmiznú, keď si vlády začnú uvedomovať potenciál kryptomien. Kryptomeny sú už spoľahlivými trezormi, v ktorých je možné uložiť a použiť akúkoľvek hodnotu bez ohľadu na štátne hranice a politické rozdiely. Zástancovia nezávislého obchodovania s kryptomenami tiež poukazujú na to, že možno je ten najlepší čas začať investovať. Predpovedá sa, že v blízkej budúcnosti bude vytvorených ešte viac kryptomien a ako sa budú zvyšovať ich ceny a komerčné využitie, záujem o túto formu kapitálovej investície porastie.

Objednajte si balíček!

Naučte sa investovať

Zásady investovania do elektronických peňazí

Princípy investovania do virtuálnych mincí nie sú nepodobné investovaniu do iných aktív. Rozdiel spočíva predovšetkým vo volatilite, technickom potenciáli a veľmi širokom výbere potenciálnych investičných tokenov.

Kryptomeny sú známe svojimi problémami s volatilitou. Dá sa to vysvetliť na príklade – od decembra 2016 do konca roka 2017 stúpla hodnota Bitcoinu zo 750 USD na 10 000 USD. To znamená, že každý, kto v decembri 2016 investoval 10 000 USD, by zarobil až 133 USD 333 za 365 dní. V skutočnosti celková trhová kapitalizácia kryptomien vzrástla na 500 miliárd USD. Príbehy o „zázračných investičných možnostiach“ boli po celom internete a čoraz viac ľudí sa pripájalo k nákupu kryptomien. Ako sa však k bubline pridávalo čoraz viac špekulantov, nakoniec musela prasknúť. Keď cena Bitcoinu klesala, hodnota všetkých ostatných kryptomien klesla a mnoho ľudí prišlo o všetky svoje úspory. Niektorí investori však profitovali zo špekulatívnej bubliny.

Pri investovaní do kryptomien je tiež dôležité uvedomiť si ich technologický potenciál. To zase znamená, že tento typ transakcie má oveľa viac spoločného s investovaním do technologických riešení ako do tradičných aktív. Pri nákupe kryptomeny je hlavným faktorom, ktorý rozhoduje o jej úspechu, účel, pre ktorý bola vytvorená. Môže to byť všeobecná platobná metóda alebo spôsob kódovania aplikácií alebo inteligentných zmlúv – a mnoho ďalších použití. Kryptomeny sa od väčšiny tradičných aktív líšia aj množstvom možností. Existuje viac ako 6 000 rôznych mincí, ktoré nie sú klasifikované žiadnym konzistentným spôsobom. Pre tradičné aktíva existuje tiež veľa typov, ale sú jasne zoskupené podľa ich podkladovej ceny. Akcie významných spoločností možno nájsť na najznámejších burzách, rôzne lokálne burzy predávajú cenné papiere miestnych spoločností atď. V prípade kryptomien neexistuje konzistentný vzťah a burzy ponúkajú kryptomeny, o ktorých si myslia, že sú medzi investormi obľúbené.

Nie je teda žiadnym tajomstvom, že začať s vlastnými investíciami do kryptomien nemusí byť jednoduché. Popularita podvodov a falošných príležitostí na nákup nových kryptomien pokračuje. To je dôvod, prečo sa stále viac malých podnikov a jednotlivcov rozhoduje začať investovať do školení v oblasti digitálnej meny. Vďaka tomu sú lepšie pripravení na výzvy, ktorým čelia, a je menej pravdepodobné, že sa stanú obeťou podvodníkov.

Ripple… kryptomena budúcnosti?

Ripple (XRP) je siedma najpopulárnejšia kryptomena s masívnou trhovou kapitalizáciou 43,77 miliardy dolárov. Odborníci predpovedajú v budúcom roku zvýšenie jeho hodnoty. Niektorí odborníci dokonca hovoria o dosiahnutí 5,00 USD do roka. V najhoršom prípade sa odhaduje, že XRP klesne na 0,50 USD. V najlepšom prípade však získa viac – najoptimistickejšia predpoveď je, že do konca roka 2023 prekročí hranicu 10 USD.

Ale čo je Ripple ? Je to token používaný na napájanie siete XRapid. XRapid je zasa riešenie bankovej likvidity, ktoré využíva Ripple ako preklenovaciu menu. Podľa tvorcov siete XRapid eliminuje oneskorenia v globálnych platbách a výrazne znižuje transakčné náklady, vďaka čomu sú cezhraničné platby okamžité a lacné.

Banky potrebujú veľké množstvo dostupných zdrojov (likvidity) na výmenu mien. To znamená, že musia mať po ruke ďalšie zdroje. XRapid umožňuje použiť XRP na získanie likvidity bez použitia tradičných mien. To znamená, že banky nemusia mať po ruke dodatočný fond finančných prostriedkov, môžu využiť XRP ako sprostredkovateľa.

Na uskutočňovanie platieb pomocou xRapid sa finančné inštitúcie pripájajú priamo k digitálnym burzám. Základná mena sa prevedie na XRP, čím sa získa likvidita potrebná na konečnú platbu, a potom sa XRP prevedie na cieľovú menu v priebehu niekoľkých sekúnd počas druhej výmeny aktív. Po dokončení tejto transakcie budú prostriedky odoslané do cieľovej krajiny na výber.

Budúcnosť Ripple vyzerá jasne. Aj keď nárast hodnoty nemusí byť v porovnaní s Bitcoinom alebo Ethereom dramatický, očakáva sa, že minca bude mať hodnotu viac ako 3 doláre do roku 2023. Toto je mimoriadne optimistická situácia pre digitálne aktíva.

Stane sa tak, ak budú spustené všetky rozvojové plány, ktoré v súčasnosti plánuje Ripple, čo umožní viac partnerstiev nielen s finančnými inštitúciami, ale aj s inými inštitucionálnymi investormi. Toto rozšírenie úlohy Ripple prinesie XRP okamžité výhody. Budúce a súčasné partnerstvá s latinskoamerickými a európskymi bankami prispejú k rozvoju technológie Ripple a jej natívneho tokenu. Tieto partnerstvá otvoria XRP dvere na nové zahraničné trhy, čo urýchli vývoj technológie.

Balíček Ripple – školenie

Vzdelávací balík o kryptomenách – presne taký je balíček Ripple – je novým nápadom na online školenie. Balíčky tohto typu zahŕňajú školiace materiály a dodatočnú pozornosť pre účastníkov – bezplatné jednotky kryptomeny ponúkané so školením. Kryptomenový balík Ripple umožňuje prístup k školiacej platforme obsahujúcej rôzne typy kurzov, zvyčajne vo forme webinárov, e-kníh alebo interaktívnych školení. Okrem toho účastníci dostávajú tokeny kryptomien, aby mohli využiť znalosti získané na školiacej platforme a zarobiť peniaze vo svojej mene, keď majú pocit, že dosiahli primeranú úroveň skúseností.

Objednajte si balíček!

Naučte sa investovať

Balíček Ripple – investovanie

Ak chcete získať balíček Ripple, stačí ak prejavíte záujem o nákup prostredníctvom e – mailu. Potenciálneho zákazníka následne kontaktuje konzultant, ktorý mu podrobne vysvetlí, ako balíček Ripple funguje. Okrem toho absolvuje aj pohovor s cieľom vybrať najvhodnejšiu súpravu prispôsobenú úrovni študenta.

Po úvodnej konzultácii je na e-mailovú adresu zadanú zákazníkom zaslaný e-mail s podrobnými informáciami o balíku a o tom, ako zo školenia vyťažiť maximum, aby ste maximalizovali jeho potenciál. O niekoľko dní neskôr je zaslaný aj poštový balík na dobierku na adresu uvedenú klientom. Vo vnútri balenia je aktivačný kód, ktorý sa použije na platforme výrobcu na prístup k školiacim materiálom, ako aj posledná časť balíka Ripple – karta s kódom Ripple.

Balíček Ripple hodnotenia produktu, ktorý umožňuje bezpečné uloženie kryptomien. Ripple karta obsahuje takzvaný Ripple kód, teda prihlasovacie údaje k súkromnému účtu vo virtuálnej peňaženke. Samotný účet je vytvorený na vhodnej platforme sprostredkovateľom a následne špeciálne zabezpečený. Ripple karta je jediné miesto, kde existuje vygenerovaný Ripple kód. Ide o ochranu pred hackermi a malvérom – kód Ripple existuje iba vo fyzickej podobe. Vďaka tomu sa zákazník nemusí starať o výber peňaženky a bezpečnosť siete.

Každý, kto niekedy premýšľal o investovaní, mohol využiť balíček Ripple – od učenia až po prax s jedným z najsľubnejších tokenov – Ripple.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *