Paket Ripple … paket za vlagatelje začetnike

Paket Ripple je izjemno orodje, ki omogoča istočasno učenje investiranja v kriptovalute ter vadbo praktične uporabe žetonov Ripple. Zahvaljujoč temu orodju lahko stranke vstopijo v svet investiranja na enostaven in zabaven način!

Vlaganje v kriptovalute… prihodnost

Čeprav so kriptovalute že več let priljubljeno investicijsko sredstvo, še vedno obstajajo ljudje, ki se ne zavedajo njihovega resničnega potenciala. Te vrste ljudje za upravljanje svojega proračuna uporabljajo samo tradicionalne transakcijske metode. Vendar pa hkrati vlagatelji napovedujejo uspeh virtualnih kovancev, vlagajo vanje zgodaj in zaslužijo zajeten denar. Mnogi strokovnjaki menijo, da bo v prihodnosti javnost začela uporabljati kriptovalute za vsakodnevna plačila na drobno, kar bo pripomoglo povečati kapitalizacijo in prepoznavnost e-kovancev. Uporaba kriptovalut je tudi zelo donosna rešitev za korporacije – s tem lahko podjetja odpravijo posrednike, kar zmanjša notranje stroške in zato so njihove storitve za stranke cenejše.

Poleg tega, po mnenju vodilnih strokovnjakov in kripto navdušencev, bodo tradicionalne valute izginile, ko se bodo vlade začele zavedati potenciala kriptovalut. Kriptovalute so že zanesljivi trezorji, kjer se lahko shrani kakršno koli vrednost in jo uporablja prek državnih meja in političnih delitev. Zagovorniki neodvisnega trgovanja s kriptovalutami prav tako poudarjajo, da smo lahko v najboljšem času za začetek vlaganja. Predvideva se, da bo v bližnji prihodnosti ustvarjenih še več kriptovalut, z naraščanjem njihovih cen in komercialne uporabe pa se bo povečalo zanimanje za to obliko kapitalskih naložb.

Naroči paket!

Naučite se vlagati

Pravila investiranja v e-kovance

Pravila investiranja v virtualne kovance se nekoliko razlikujejo od investiranja v druga sredstva. Razlika je predvsem v nestanovitnosti, tehničnem potencialu in zelo širokem izboru potencialnih naložbenih žetonov.

Kriptovalute so znane po problemih z nestanovitnostjo. To je mogoče pojasniti s primerom – od decembra 2016 do konca leta 2017 se je vrednost Bitcoina povečala s 750 USD na 10 000 USD. To pomeni, da bi vsakdo, ki je decembra 2016 vložil 10 000 USD, zaslužil kar 133 333 USD v 365 dneh. Dejansko se je skupna tržna kapitalizacija kriptovalut povečala na 500 milijard dolarjev. Na internetu so se pojavile zgodbe o “čudežnih naložbenih možnostih” in vse več ljudi se je pridružilo nakupu kriptovalut. Ker pa se je balonu pridružilo vse več špekulantov, je na koncu moral počiti. Skupaj s padcem cene Bitcoina, je padla vrednost vseh drugih kriptovalut in veliko oseb je izgubilo vse svoje prihranke. Toda nekateri vlagatelji so imeli koristi od špekulativnega balona.

Pri vlaganju v kriptovalute se je treba zavedati tudi njihovega tehnološkega potenciala. To pa pomeni, da ima ta vrsta transakcije veliko skupnega z investiranjem v tehnološke rešitve in ne v tradicionalna sredstva. Pri nakupu kriptovalute je glavni dejavnik pri določanju njene uspešnosti namen, za katerega je bila ustvarjena. Lahko je splošna plačilna metoda ali način kodiranja aplikacij ali pametnih pogodb – in številne druge uporabe.

Kruptovalute se od večine tradicionalnih sredstev razlikujejo tudi po številnih možnostih izbire. Obstaja več kot 6000 različnih kovancev, ki niso klasificirani na noben dosleden način. V primeru tradicionalnih sredstev obstaja tudi veliko vrst, vendar so jasno razvrščene glede na njihovo osnovno ceno. Delnice največjih podjetij je mogoče najti na najbolj znanih borzah, različne lokalne borze prodajajo vrednostne papirje lokalnih podjetij itd. V primeru kriptovalut ni nobene dosledne odvisnosti, borze pa ponujajo kriptovalute, za katere menijo, da so priljubljene pri vlagateljih.

Zato ni skrivnost, da začetek lastne naložbe v kriptovalute morda ne bo enostaven. Priljubljenost prevar in lažnih priložnosti za nakup novih kriptovalut se nadaljuje. Zato se vedno več malih podjetnikov in posameznikov odloča za vlaganje v izobraževanje na področju elektronske valute. Zaradi tega so bolje pripravljeni na izzive, s katerimi se soočajo, in je manj verjetno, da bodo postali žrtve prevarantov.

Ripple… v prihodnost usmerjena kriptovaluta?

Ripple (XRP) je sedma najbolj priljubljena kriptovaluta z ogromno tržno kapitalizacijo 43,77 milijarde dolarjev. Strokovnjaki napovedujejo rast njene vrednosti v prihodnjem letu. Nekateri strokovnjaki celo govorijo o doseganju ravni 5,00 dolarjev med letom. V najslabšem primeru se ocenjuje, da bo XRP padel na 0,50 USD. Vendar v najboljšem primeru pridobi več – najbolj optimistična napoved je, da bo do konca leta 2023 presegel prag 10 USD.

Toda kaj je Ripple? Je žeton, ki se ga uporablja za napajanje omrežja XRapid. XRapid, na drugi strani, je bančna likvidnostna rešitev, ki uporablja Ripple kot premostitveno valuto. Po mnenju razvijalcev omrežja, XRapid odpravlja zamude pri globalnih plačilih in znatno zmanjšuje transakcijske stroške, zaradi česar so čezmejna plačila takojšnja in poceni.

Banke potrebujejo velike količine razpoložljivih sredstev (likvidnosti) za menjavo valut. To pomeni, da morajo imeti pri roki dodatna sredstva. XRapid omogoča uporabo XRP za pridobivanje likvidnosti brez uporabe tradicionalnih valut. To pomeni, da bankam ni treba imeti dodatnega sklada sredstev pri roki, temveč lahko XRP uporabijo kot posrednika.

Za izvajanje plačil z xRapid se finančne institucije povežejo neposredno z digitalnimi borzami. Osnovna valuta se pretvori v XRP, kar zagotavlja likvidnost, potrebno za končno plačilo, nato pa se XRP med drugo menjavo sredstev v nekaj sekundah pretvori v ciljno valuto. Ko se ta transakcija konča, so sredstva poslana v ciljno državo za izplačilo.

Prihodnost Ripple je videti svetla. Čeprav povečanje vrednosti morda ne bo dramatično v primerjavi z Bitcoinom ali Ethereumom, se pričakuje, da bo kovanec do leta 2023 vreden več kot 3 dolarje. To je izjemno optimistična situacija za digitalne vire.

To se bo zgodilo, če bodo uvedeni vsi razvojni načrti, ki jih trenutno načrtuje Ripple, kar bo omogočilo več partnerstev, ne le s finančnimi institucijami, ampak tudi z drugimi institucionalnimi vlagatelji. Ta razširitev vloge Ripple bo prinesla takojšnje koristi za XRP. Prihodnja in sedanja partnerstva z latinskoameriškimi in evropskimi bankami bodo prispevala k razvoju tehnologije Ripple in njenega izvornega žetona. Ta partnerstva bodo XRP odprla vrata na nove tuje trge, kar bo pospešilo tehnološki razvoj.

Paket Ripple – usposabljanje

Izobraževalni paket s kriptovaluto – saj to je Paket Ripple –  je sveža ideja za spletno usposabljanje. Paketi te vrste vključujejo gradivo za usposabljanje in dodatni brezplačni bonus za učence – na voljo z usposabljanjem so brezplačne enote kriptovalute. Paket Ripple s kriptovaluto omogoča dostop do platforme za usposabljanje, ki vsebuje različne vrste tečajev, običajno v obliki spletnih seminarjev, e-knjig ali interaktivnega usposabljanja. Poleg tega so učencem na voljo žetoni kriptovalute, s katerimi lahko izkoristijo znanje pridobljeno na platformi za usposabljanje in unovčijo svojo valuto, ko se odločijo, da so že pridobili ustrezno raven izkušenj.

Naroči paket!

Naučite se vlagati

Paket Ripple – investiranje

Če želite pridobiti Paket Ripple preprosto izrazite svoje zanimanje za nakup po elektronski pošti.  Takrat potencialne stranke kontaktira svetovalec, ki natančno pojasnjuje, kako deluje Paket Ripple. Poleg tega opravlja poizvedbo, da bi lahko izbiral najprimernejši set prilagojen ravni učenca.

Po začetnem posvetu se na e-poštni naslov, ki ga je navedla stranka, pošlje sporočilo s podrobnimi informacijami o paketu ter kako najbolje izkoristiti usposabljanje, da se čim bolj poveča njegov potencial. Nekaj dni kasneje je na naslov, ki ga je navedla stranka, po pošti poslan paket s plačilom po povzetju. V paketu se nahaja aktivacijska koda, ki jo je treba uporabiti na proizvajalčevi platformi za dostop do gradiva za usposabljanje, ter zadnji element paketa Ripple – kartica s kodo Ripple.

Paket Ripple ima mnenja izdelka, ki omogoča varno shranjevanje kriptovalute. Kartica Ripple vsebuje tako imenovano kodo Ripple, to je podatke, ki omogočajo prijavo v zasebni račun v virtualni denarnici. Račun na ustrezni platformi ustvari posrednik in ga nato posebej zavaruje. Kartica Ripple je edino mesto, kjer obstaja ustvarjena koda Ripple. To je namenjeno zaščiti pred hekerji in zlonamerno programsko opremo – koda Ripple obstaja samo v fizični obliki. Posledično stranki ni treba skrbeti glede izbire denarnice ali omrežne varnosti.

Vsak, ki je kdaj razmišljal o vlaganju, lahko izkoristi priložnosti, ki jih ponuja Paket Ripple – od učenja do prakse skupaj z enim od najbolj obetavnih žetonov – Ripple.


Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *