Cumpărarea de criptomonede – bursa, schimb valutar, Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro

Jul 20, 2023 Sponsored article

Investiția în criptomonede este un subiect foarte popular. Cu toate acestea, cumpărarea de monede electronice de la o bursă nu este singura modalitate de a le achiziționa și merită întotdeauna să luați în considerare și alte opțiuni la fel de interesante.

Investiții sau utilizare?

Criptomonedele sunt un sistem de plată digital care nu se bazează pe bănci pentru a verifica tranzacțiile. Este un sistem peer-to-peer care permite oricui să trimită și să primească plăți oriunde. În loc să fie bani fizici transferați și schimbați în lumea reală, plățile în criptomonede există doar ca intrări digitale într-o bază de date online care descrie tranzacții specifice. Atunci când transferăm fonduri în criptomonede, tranzacțiile sunt înregistrate într-un registru public, ceea ce permite utilizarea lor aproape anonimă.

Unitățile de criptomonedă sunt create prin intermediul unui proces numit minat, care implică utilizarea puterii calculatoarelor pentru a rezolva probleme matematice complexe care generează monede. Utilizatorii pot, de asemenea, să cumpere monede de la brokeri și apoi să le stocheze și să le cheltuiască folosind portofele de criptomonede pentru a face plăți sau pentru a investi cu acestea pentru a obține profit.

Deși criptomonedele există încă din 2009, aplicațiile tehnologiei blockchain continuă să uimească din punct de vedere financiar și practic, iar în viitor se așteaptă din ce în ce mai multe. Tranzacțiile care implică obligațiuni, acțiuni și alte active financiare ar putea fi tranzacționate în cele din urmă cu ajutorul acestei tehnologii, dacă utilizarea acesteia se va generaliza!

Comandați un cripto miner

Cumpărați și începeți să extrageți criptomonede

Cumpărarea de criptomonede – bursa de valori

Pentru a cumpăra criptomonede, trebuie mai întâi să alegeți o bursă de criptomonede sau un schimb valutar.

O bursă de criptomonede este o platformă unde cumpărătorii și vânzătorii se întâlnesc pentru a tranzacționa criptomonede. Bursele de valori au adesea comisioane relativ scăzute, dar tind să aibă interfețe mai complexe, cu mai multe tipuri de tranzacții și grafice avansate de performanță, ceea ce le poate face să fie intimidante pentru noii investitori în criptomonede.

Unele dintre cele mai cunoscute schimburi valutare sunt Coinbase, Gemini și Binance.US. În timp ce interfețele de tranzacționare standard ale acestor companii pot copleși începătorii, în special pe cei fără experiență de tranzacționare, acestea oferă, de asemenea, opțiuni de cumpărare prietenoase și ușor de utilizat. Cu toate acestea, comoditatea are un preț, deoarece opțiunile pentru începători costă mult mai mult decât ar costa cumpărarea aceleiași criptomonede prin intermediul interfeței standard de tranzacționare a fiecărei platforme.

Unele burse vă permit doar să cumpărați criptomonede folosind o altă criptomonedă, ceea ce înseamnă că trebuie să găsiți o altă bursă pentru a cumpăra token-urile pe care le acceptă bursa dumneavoastră preferată înainte de a putea începe să tranzacționați criptomonede pe acea platformă.

Cumpărarea de criptomonede – schimb valutar

Din cauza interfețelor confuze de pe schimburile cripto, există momente în care experții recomandă să vă cumpărați prima monedă electronică de la un schimb valutar online. La un astfel de schimb valutar se pot face două tipuri de tranzacții: fiat-în-cripto și cripto-în-cripto. Fiecare casă de schimb trimite criptomoneda în portofelul personal al utilizatorului.

În acest caz, este necesară verificarea identității – datorită reglementărilor UE. Spre deosebire de burse, însă, există schimburi valutare care necesită înregistrare, ceea ce permite tranzacționarea, ocolind astfel etapele de creare a contului și de verificare a datelor.

Cumpărarea de criptomonede – Sapătorul ul de criptomonede

Minatul de criptomonede este procesul prin care tranzacțiile dintre utilizatori sunt verificate și adăugate la registrul public al blockchain. Procesul de minat este, de asemenea, responsabil pentru adăugarea de noi monede la rezerva existentă în circulație și este unul dintre elementele-cheie care permit criptomonedelor să funcționeze ca o rețea descentralizată peer-to-peer, fără a fi nevoie de o autoritate centrală externă.

Bitcoin este cel mai popular și mai matur exemplu de criptomonede care pot fi minate, dar merită menționat faptul că nu toate criptomonedele pot fi obținute în acest mod – totul depinde de algoritmul pe care îl folosește dezvoltatorul. Minatul de Bitcoin, de exemplu, se bazează pe un algoritm de consens numit Proof of Work.

Un Sapătorul  este un nod din rețea care colectează tranzacțiile și le organizează în blocuri. De fiecare dată când se efectuează o tranzacție, toate nodurile din rețea o primesc și îi verifică validitatea. Nodurile minare colectează apoi aceste tranzacții din memorie și încep să le asambleze într-un bloc. În schimbul acestei contribuții la rețea, Sapătorul ii sunt recompensați sub formă de unități de criptomonedă.

Cu toate acestea, Sapătorul criptomonedelor nu este o activitate gratuită – utilizează în principal resursele CPU ale computerului. Prin urmare, cei mai mulți Sapătorul i folosesc echipamente speciale, numite Sapătorul i de criptomonede, pentru a face acest lucru.

Comandați un cripto miner

Cumpărați și începeți să extrageți criptomonede

Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro – o soluție rezonabilă?

Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro funcționează pe principiul unui cip ASIC, un design special utilizat doar în minatul de criptomonede. Este un mic dispozitiv convenabil, cu o formă care amintește de un USB sau de o stick.

Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro funcționează direct din cutie, cu un timp de configurare minim, ceea ce înseamnă că este o alegere bună și pentru începători, deoarece tot ce trebuie să faceți este să îl conectați și cea mai mare parte a configurării se va face automat. Dacă pur și simplu testați minatul de criptomonede sau aveți nevoie de ceva putere și nu doriți să vă goliți buzunarele în același timp, Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro este soluția perfectă. Dacă ne putem permite o mulțime de aceste mașini mici, putem construi o fermă de minat frumoasă și ieftină.

Cum pot obține acces la Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro? Comenzile de cumpărare trebuie plasate la producător pe site-ul web sau printr-un intermediar. O discuție cu un reprezentant vă va descrie modul de funcționare a Sapătorul ului Asic Pro, iar apoi dispozitivul va fi trimis prin poștă.

Prin urmare, dacă dorim să începem să investim sau să folosim criptomonede, avem mai multe opțiuni diferite – să cumpărăm la o bursă de valori, la un schimb valutar sau să extragem noi înșine monede electronice cu un Sapătorul  de criptomonede. O opțiune recomandată este Sapătorul ul de criptomonede Asic Pro, care este ideal pentru a obține prima criptomonedă fără a pune presiune pe buzunarul dumneavoastră.